Etusivu
Tänään on tiistai, 30.09.2014 klo. 22:52Eheyttävä dialogi -Suomessa
info@voicedialogue.fi
GSM (040) 753 9265


Eheyttävä dialogi SUOMESSA

Jukka Laitakari Tetra Frey-Laitakari

Olemme vuodesta 2001 alkaen järjestäneet Eheyttävän dialogin (Voice dialogue) ohjausta ja koulutusta Suomessa. Tämän itsetuntemus- ja henkisen kasvun menetelmät ovat alun perin kehittäneet amerikkalaiset psykologian tohtorit Hal ja Sidra Stone ja olemme soveltaneet sitä Suomen oloihin. 

Eheyttävä dialogi soveltuu selkeyttämään moninaisia elämäntilanteita, mm. päätöksenteko-, ihmissuhde-, ja stressiongelmia. Menetelmän erikoisuus on paneutuminen yhteen persoonan osaan kerrallaan. Persoonan osien tunteminen auttaa kehittämään uutta tilaa psyykkeen, ns. Tietoista keskustaa (Aware Ego), jonka avulla ihminen voi ottaa käytyöön luovuutensa ja tasapainottaa monia psyykken alueita.

Suomeen Eheyttävä dialogi tuli 2000-luvun alussa professori Jukka Laitakarin ja kouluttaja Tetra Frey-Laitakarin toimesta (ks. sivu Koulutuksemme ja kokemuksemme). He ovat tähän mennessä kouluttaneet toistakymmentä Eheyttävän dialogin (Voice dialogue) ohjaajaa eri puolille Suomea. Sen lisäksi amerikkalainen tri Judith Hendin on kouluttanut muutaman heistä Tietoisen kehon (Conscious Body) ohjaajiksi. Tietoinen keho on Eheyttävän dialogin erityissovellus kehon oireiden hoitoon (ks. sivu Ohjaajat eri paikkakunnilla).

Copyright 2009 Särjettyjen mahdollisuus ry.